FestudvalgetFestudvalget er ansvarlig for fester og andre sociale arrangementer på studiet.

Festudvalget

Festudvalget er ansvarlig for fester og andre sociale arrangementer på studiet. Udvalget består af studerende fra alle årgange så du vil let, uanset årgang, kunne komme i kontakt med et af medlemmerne, hvis du skulle have spørgsmål omkring et af arrangementerne.

Der vil i løbet af året normalvis være følgende arrangementer:

Kend dit studie:
Kom og hils på de nye studerende og alle dine øvrige med studerende som du ikke har set hele sommerferien. Det vil være et heldags arrangement med fest om aftenen

Pubcrawl:
Denne pubcrawl er for både Oecon og Mat-Øk. Vi besøger forskellige barer rundt i Odense, og pubcrawl’en giver god mulighed for at lære de forskellige barer at kende, såvel som dine studiekammerater, både fra egen årgang og andre årgange. Pubcrawl’en ligger i starten af semestret.

Årsfest:
Årsfesten er en årligt tilbagevendende gallafest for alle studerende og ansatte på SDU. Festudvalget sørger for at vi kommer til at sidde sammen og får derudover arrangeret at vi kan få taget et billede af hver årgang i deres fineste tøj.

Julefrokost:
Julefrokosten afholdes hvert år i slutningen af november eller starten af december. Det bliver arrangeret således at det afholdes samtidig med Matematik Økonomi og der er dermed basis for at vi kan afholde det legendariske kørestoleræs ”El Oficina”

Fastelavnsfest:
Fastelavnsfesten er der, hvor vi alle finder vores fedeste kostumer frem og holder et brag af en fest.

Majfest:
Majfesten afholdes til ære for alle dem der lige har afleveret deres bachelor projekt og er en fest for både Oecon’er og Mat-Øk’ere og der er dermed lagt op til revanche i kørestolsræs for taberen af vinterens duel.

Festudvalget kan kontaktes direkte på deres mailadresse; festudvalget@oeconiodense.dk.Festudvalget består af følgende medlemmer:

Caroline Bergholdt Hansen
Caroline Bergholdt Hansen
5. semester
Formand
Julie Krabek
Julie Krabek
5. semester

Formand


Frederik Grønholdt Schytte
Frederik Grønholdt Schytte
6. semester

Næstformand

Daniel Elmelund
Daniel Elmelund
4. semester