FestudvalgetFestudvalget er ansvarlig for fester og andre sociale arrangementer på studiet.

Festudvalget

Festudvalget er ansvarlig for fester og andre sociale arrangementer på studiet. Udvalget består af studerende fra alle årgange så du vil let, uanset årgang, kunne komme i kontakt med et af medlemmerne hvis du skulle have spørgsmål omkring et af arrangementerne.

Der vil i løbet af året normalvis være følgende arrangementer:

Mød de nye studerende:
Kom og hils på de nye studerende og alle dine øvrige med studerende som du ikke har set hele sommerferien.

Pubcrawl:
Denne pubcrawl er for både Oecon og Mat-Øk. Vi besøger forskellige barer rundt i Odense, og pubcrawl’en giver god mulighed for at lære de forskellige barer at kende, såvel som dine studiekammerater, både fra egen årgang og andre årgange. Pubcrawl’en ligger i starten af semestret.

Årsfest:
Årsfesten er en årligt tilbagevendende gallafest for alle studerende og ansatte på SDU. Festudvalget sørger for at vi kommer til at sidde sammen og får derudover arrangeret at vi kan få taget et billede af hver årgang i deres fineste tøj.

Julefrokost:
Julefrokosten afholdes hvert år i slutningen af november eller starten af december. Det bliver arrangeret således at det afholdes samtidig med Matematik Økonomi og der er dermed basis for at vi kan afholde det legendariske kørestoleræs ”El Oficina”

Sam-Fak pubcrawl:
En pubcrawl der arrangeres i samarbejde med de øvrige uddannelser på samfundsfagligt fakultet. En rigtig sjov aften hvor vi er flere hundrede mennesker i byen på samme tid.

Majfest:
Majfesten afholdes til ære for alle dem der lige har afleveret deres bachelor projekt og er en fest for både Oecon’er og Mat-Øk’ere og der er dermed lagt op til revanche i kørestolsræs for taberen af vinterens duel.

Festudvalget kan kontaktes direkte på deres mailadresse; festudvalget@oeconiodense.dk.Festudvalget består af følgende medlemmer:

Ida Andersen
Ida Andersen
6. semester
Formand
Maria Aundal
Maria Aundal
6. semester

Næstformand


Frederik Grønholdt Schytte
Frederik Grønholdt Schytte
6. semester

Næstformand

Daniel Elmelund
Daniel Elmelund
4. semester