Privatlivspolitik

Privatlivpolitik

 

  1. Introduktion

1.1 Oecon I Odense (”OEC”) behandler personoplysninger om dig, og derfor får du nedenstående oplysninger.

  1. Dataansvarlig

2.1 Oecon I Odense, c/o  Institut for Virksomhedsledelse og Økonomi, Campusvej 55, 5230 Odense M , CVR-nr. 34 66 48 70, er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger.

  1. Kategorier af personoplysninger

3.1 Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

(a) navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, studie, semester.

(b) personoplysninger som du selv giver os, eksempelvis i forbindelse mad.

(c) betalingsform

  1. Formål med og grundlag for indsamling af personoplysninger

4.1 Vi vil sikre, at dine personoplysninger alene indsamles og behandles i overensstemmelse med et eller flere af følgende formål:

(a) at levere produkter og tjenesteydelser, som du har bestilt;

(b) for at underrette dig om ændringer i vores ydelser;

(c) for at give dig oplysninger om de produkter og tjenesteydelser, tilsvarende produkter og tjenesteydelser, du tidligere har købt hos os, eller som du har rettet forespørgsel om;

4.2. Vores grundlag for behandling er følgende:

(a) Behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i forbindelse med formålene angivet i punkt 3.1. a-c.

4.3. Vi opbevarer dine personoplysninger på følgende grundlag:

(a) Hvor behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, opbevarer vi dine personoplysninger indtil kontraktforholdet er afsluttet.

(b) Hvor behandlingen foretages på baggrund af dit samtykke, opbevarer OEC dine personoplysninger ved medlemskab indtil 1 år efter endt medlemskab eller hvis du trækker dit samtykke tilbage.

(c) Hvor behandlingen foretages på baggrund af dit samtykke, opbevarer OEC dine personoplysninger ved event indtil 1/2  år efter endt event eller hvis du trækker dit samtykke tilbage.

5.Dine rettigheder

5.1 Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 7 nedenfor.

5.2 Du kan til enhver tid få indsigt i dine personoplysninger, anmode os om at få urigtige personoplysninger berigtiget, slettet eller ændret ved at rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne beskrevet i punkt 6 nedenfor. Du kan også anmode os om, at behandlingen begrænses, dataportabilitet eller gøre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.

5.3 Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.

5.4 Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandling af de personoplysninger, som vi bruger til at foretage direkte markedsføring.

  1. Overførsel af personoplysninger

6.1 Overførsel af dine personoplysninger til andre partner (evt. ved virksomgedsbesøg) kan ske i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

6.2 Personoplysninger, vi har indsamlet fra dig, vil kun blive videregivet hvis nødvendigt og det vil stå det på begivenheden og tilmelding hvem der vil modtage evt. data, hvad de vil modtage og hvorfor.

  1. Kontaktoplysninger

7.1 Såfremt du har spørgsmål eller bemærkninger, kan du rette henvendelse til vores dataansvarlig eller på mail oeconiodense@oeconiodense.dk

  1. Yderligere forhold

8.1 nemtilmeld

Vi bruger nemtilmeld til at samle registreringer til event samt data. Hvis du vil læse mere om hvordan de håndtere jeres data, kan du læse mere om det på jeres hjemmeside eller når du tilmelder dig en af vores events.